Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ympäristö | Kymenlaakson Jäte kutsuu pyhtääläiset keskustelemaan kodin jätehuollosta

Kymenlaakson Jäte Oy järjestää kaikille avoimen jätehuollon infotilaisuuden Pyhtään kirjaston monitoimitilassa torstaina 16.3. klo 17–19. Tilaisuuden teemana on Pyhtään kaikkien asuinkiinteistöjen jätteenkuljetusten siirtyminen Kymenlaakson Jätteelle 1.7. alkaen.

Kuljetusten valmistelu on parhaillaan käynnissä, ja tilaisuudessa asukkaat saavat kuulla niitä koskevat uusimmat tiedot, yhtiö tiedottaa.

– Siirtyminen kiinteistön haltijan itse järjestämästä jätteenkuljetuksesta kunnan järjestämään kuljetukseen on iso muutos, joka varmasti herättää kysymyksiä ja näkemyksiä. Keskustelemme mielellämme asukkaiden kanssa niistä ihan kasvotusten, toteaa Kymenlaakson Jätteen viestintäpäällikkö Anne Sironen.

Kuljetusten piiriin on tulossa lähes 4 000 asuinkiinteistöä, joista noin puolet on vapaa-ajan asuntoja ja noin 80 on taloyhtiötä.

Tilaisuudessa käsitellään myös jätteiden lajittelu- ja keräysvelvoitteita sekä elintarvikejätteiden kompostointia. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja kommenteille.

– Järjestämme kuntalaisille jatkossa yhä laajemmat jätehuollon palvelut, joten on tärkeää tulla tutuksi puolin ja toisin, Sironen sanoo.

Asukkaat voivat myös etukäteen lähettää kysymyksiä ja toiveita tilaisuuteen sähköpostitse: neuvonta@kymenlaaksonjate.fi. Jäteyhtiö on varannut pullakahvit 50 ensimmäiselle osallistujalle.