Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kenneth Forssell on Pyhtään uusi apteekkari

Pyhtään apteekissa on aloittanut uusi apteekkari. Kenneth Forssell luotsaa nyt apteekkia, joka jatkaa toimintaansa tutussa liikekiinteistössä Siltakylässä.

Apteekki palvelee alueen vakituisia ja kesäasukkaita. Lisäksi annosjakelupalvelu jakaa valmiiksi kerta-annoksiin pakattuja lääkkeitä terveydenhuollon ja palvelutalojen asiakkaille, kerrotaan apteekin tiedotteessa.

– On ilo aloittaa apteekkarin ura Pyhtäällä hyvin toimivan apteekin, osaavan henkilökunnan ja monipuolisten palveluiden parissa.

– Kuulen mielelläni kaikki asiakastoiveet palvelumme kehittämiseksi, joten tervetuloa juttusille, sanoo Forssell, jonka tapaa jatkossa tiiviisti paikan päältä apteekissa.

Apteekissa häntä tulee avustamaan myös proviisorivaimo Nina Forssell.

Pyhtää on proviisoritaustaisen Forssellin ensimmäinen apteekki.

Aiempaan työuraan on kuulunut johto- ja kehittämistehtäviä kansainvälisen lääketeollisuuden palveluksessa kotimaassa, Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Viimeisimmäksi Forssell on hankkinut apteekkikokemusta Helsingissä ja Kemiössä.

Uuden apteekkarin avajaiskahveja nautitaan apteekilla myöhemmin syyskuun aikana.

Forssell on myös oloapteekki.fi -verkkokaupan omistaja. Tiedotteen mukaan verkkopalvelun kehittämiseen satsataan jatkossa. Tavoitteena on lisätä myös lääkkeet verkon valikoimaan.

– Oloapteekki.fi -verkkokaupassa pystymme tarjoamaan useiden tuhansien hyvinvointituotteiden valikoiman. Näin laajan valikoiman ylläpitäminen ei olisi mahdollista pienen paikkakunnan apteekkimyymälässä.

Forssell uskoo, että Suomessa lääkkeiden ostaminen verkossa yleistyy kuten hän on jo nähnyt muualla maailmassa tapahtuneen. Hän kokee tärkeäksi olla kehityksen kärjessä tarjoamassa myös digitaalisia apteekkipalveluita.