Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt kommentoi HIFK-fani Arttu Wiskari Teemu Selännettä ja Jokerit-projektia – "Minulla on seuraan viha-rakkaus -suhde"

Helsingin Jokerit on ollut viime viikkoina jälleen esillä, kun niin Jari Kurrin, Hjallis Harkimon kuin Teemu Selänteenkin roolia seuran uudessa tulemisessa on setvitty. Se on kuitenkin nyt selvinnyt, että Jokerit ei Liigassa näy ainakaan ennen syksyä 2024.

Laulaja Arttu Wiskari on seurannut asiaa tarkasti eikä ainoastaan ystävänsä Selänteen kautta. Wiskari tunnetaan intohimoisena jääkiekon ystävänä. Varsinaiseksi Jokereiden faniksi hän ei kuitenkaan tunnustaudu. Wiskari tunnetaan erittäin hyvin toisen pääkaupunkilaisjoukkueen, nimittäin HIFK:n, fanina.

– Minulla on seuraan viha-rakkaus -suhde, Wiskari naurahtaa.

Hän ei ota varsinaisesti kantaa siihen, pitäisikö seuratoiminta olla Teemu Selänteen hallinnoimaa vai miten sen pitäisi toimia. Yleisellä tasolla Wiskari toivoo, että loiston vuodet palaisivat tavalla tai toisella.

– Toivon, että Jokerit palaa mahdollisimman pian liigatasolle. Se tekisi suomalaiselle jääkiekolle todella hyvää, Wiskari sanoo.