Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt kommentoi Jokerit Jokerit-kohua: Neuvotteluja käydään ensisijaisesti Jari Kurrin kanssa

Helsingin Jokerit ry on julkaissut tiedotteen liittyen keskusteluun seuran ja brändin tulevaisuudesta. Sunnuntaina uutisoitiin, että Teemu Selänteen vetämä osakeyhtiö on joutunut vetäytymään leikistä.

Yhdistys kiistää julkisuudessa olleet väitteet siitä, että yhteistyö Selänteen Nauravat Narrit Oy:n kanssa ei olisi yhdistykselle kelvannut.

– Ei pidä paikkaansa. Ry on keskustellut Nauravat Narrit Oy:n kanssa yhtenä vaihtoehtona Jokerien parhaan tulevaisuuden takaamiseksi. Vaikka keskustelut Nauravat Narrit Oy:n kanssa päättyivätkin tuloksettomina, emme Ry:ssä sulje millään muotoa pois mahdollisuutta, etteikö yhtiön taustahenkilöillä voisi olla roolia Jokerien tulevaisuudessa.

Yhdistys kertoo, että neuvotteluja on ensisijaisesti käyty Jari Kurrin Jokerit Hockey Clubin kanssa.

– Yhdistys on käynyt keskusteluja eri ryhmien kanssa Jokereiden tulevaisuudesta ja aiempaan viitaten ohjannut ryhmiä käymään neuvotteluja ensisijaisesti Jari Kurrin Jokerit Hockey Club Oyn kanssa.

– Helsingin Jokerit ry:llä ja Jokerit Hockey Club Oy:lla on voimassa oleva sopimus Jokerit-tavaramerkistä. Sopimus ei ole rauennut keväällä, kuten mediassa on esitetty.

Tulevaisuuden ratkaisuja seulotaan ensisijaisesti Kurrin kanssa.

– On ollut tarkoitus löytää yhdessä Jokereille paras ja kestävin vaihtoehto palata pysyvästi ja menestyksekkäästi suomalaiseen sarjajääkiekkoon. Jokerien junioritoiminnasta vastaavana tahona meille on luonnollisesti myös tärkeätä turvata Jokerit Hockey Club Oy:n hallinnoimien A-junioreiden pitkäjänteinen toiminta osana seuran junioriputkea, yhdistys kertoo tiedotteessaan.