Virolainen ÖÖD Hotels tuo peilimökit Pyhtään Verssonkankaalle

Pyhtään kunta vuokraa Verssonkankaan lomamökkialueen virolaiselle ÖÖD Hotels -ketjulle. Alueelle on jo pidempään etsitty uutta toimintaa. Pyhtään kunnanhallitus käsitteli vuokrasopimusta maanantaina 27.6.

– Hienoa, että ÖÖD-ketju kiinnostui Pyhtäästä ja näin Versson alueen kehitys matkailukohteena lähtee vihdoin käyntiin. Uskon, että laadukkaalla tuotteella on kysyntää ja että Versson asiakkaat käyttävät myös muita paikallisia palveluja, iloitsee Pyhtään kunnanhallituksen puheenjohtaja Toni Vanhala.

Sopimuksen mukaan ÖÖD pystyttää Verssonkankaalle aluksi kymmenen peilimökkiä, myöhemmin mökkien määrää on mahdollisuus lisätä.

Alueen vuosivuokra on 35 000 euroa ensimmäisenä vuonna 2023. Vuokrasopimuksen pituus on kaksikymmentä vuotta.

ÖÖD Hotels (suomeksi ”yöt”) sekä myy että operoi designpeilitaloja luonnonkauniille paikoille ympäri maailmaa.

Yritys sai alkunsa 2018, kun veljekset Jaak ja Andreas Tiik eivät vaellusretkellään löytäneet itselleen mieluista majoitusta luonnon keskeltä.

Nykyään ÖÖD-peilimökkejä löytyy yli kahdestakymmenestä maasta kolmelta mantereelta, Islannista Ghanaan ja Norjasta Meksikoon.

Pyhtään Versso on yhtiön ensimmäinen kohde Suomessa.

– Olemme innoissamme tulossa juuri Pyhtäälle. Palkitut peilitalomme sopivat täydellisesti hiekan, mäntyjen ja meren keskelle. Toivomme, että voimme jo pian tarjota sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille mahdollisuuden kytkeä itsenä kirjaimellisesti irti arjesta ja kiinnittyä uudelleen luontoon, sanoo ÖÖD Hotelsin hotellikehityksestä vastaava johtaja Daniel Fanselow.

ÖÖD-peilimökit uppoavat hämmästyttävästi maastoon.

Nykyisiä kohteita voi katsoa yhtiön verkkosivuilla https://oodhotels.com/

Etusivulla nyt

Luetuimmat