Merkittävä kuva ja sen tarina – Pyhtään kunta etsii kuntalaisten ja kesäasukkaiden kuvia ja tarinoita niiden takana

Sinulla on varmasti kuvia omasta elämästäsi. Osa näistä merkitsee vähemmän ja osa enemmän sinulle. Hallussasi saattaa olla kuva, joka on ollut läheisellesi merkittävä kuva. Joitakin kuvaa kannat mukanasi, hetkittäin jäät katsomaan sitä ja muistelemaan tuota hetkeä. Joihinkin kuviin voi liittyä koko elämän kestävä tunne, tuoksu, aistimus, muisto tai jokin muu elämääsi kuuluva tilanne.

Kuvat voivat olla eri vuodenajoista, tehdyistä retkistä, rakkaasta maisemasta, kotieläimestä, ikimuistoisesta ruokailusta, erilaisista juhlista tai siitä, mikä on sinulle merkittävä asia.

Kuvista kootaan näyttely Vanhustenviikolla 2.-9. lokakuuta Huutjärven kirjaston kotiseutukaappiin. Kirjaston näyttelyn jälkeen näyttely lähtee kiertämään Pyhtäällä eri paikoissa.

Valitse omista kuvistasi itsellesi merkittävä kuva ja kerro sen tarina.

Toimita kuvasi ja tarinasi 29. heinäkuuta mennessä kulttuurisihteeri Pauliina Sakille (pauliina.sakki@pyhtaa.fi).

Kuvan ja tarinan voi toimittaa sähköpostilla tai tuoda Pyhtäänlinnaan kunnanviraston infoon sen aukioloaikoina kello 8.15 -15.45 välillä. Paikan päälle tuodut valokuvat skannataan tai kuvataan sähköiseen muotoon, joten saat oman kuvasi takaisin. Kirjoita postiosoite paperiin tai hae kuva Pyhtäänlinnan infosta.

Liitä kuvan tarinaan lupa julkaista kuva ja tarina seuraavasti:

1. Kuvan antajan ja tarinan kertojan nimi

2. Mitä kuva esittää, mistä tapahtumasta on kyse ja mistä paikasta kuva on otettu3. Kuvan tarina

4. Kuvan ja tarinan saa julkistaa seuraavasti: Pyhtään kirjaston näyttelyssä ja kiertävässä näyttelyssä eri kylissä, kunnan ja kirjaston sosiaalisessa mediassa, Pyhtäänlehdessä ja kirjoittavissa medioissa, Mäntyrinteen ja Hoivahovin sosiaalisessa mediassa sekä näyttelyssä niiden aulatiloissa, alueen päiväkoteja ja kouluja kiertävässä näyttelyssä, seurakunnan sosiaalisessa mediassa ja seurakunnan tiloissa kiertävissä näyttelyissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat