Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkonkylän kyläpäivässä on paljon koettavaa

Kirkonkylän kyläpäivän tapahtumat sunnuntaina 22. toukokuuta.

Aamusta iltaan on positiivista pöhinää kaiken ikäisille kello 10-18 välillä. Yhdistykset ja yritykset ovat toteuttamassa herkkuja ja ohjelmaa päivän aikana.

Perheen pienimmille tärkeät paloautot on esillä Pyhtään VPK:lla kello 10-13. Siellä voi kokeilla myös alkusammutusta ja taitojaan liikenneradalla.

Jalkapatikan päässä Elfbrandtin talolla esitellään kesänäyttelyn ”etkoja”. Pihalla on Pyhtään Valon ”Jokirannan teekutsut”. Pyhtään kirkolla on kello 13 pastori Tällander alias Pekka Karlsson esittelemässä kirkkoa. Myöhemmin illalla kirkolla on Matka Maailman ympäri -konsertti.

Kirkonkylän urheilukentän suunnalla on kello 10-14 välillä kasvomaalausta, Nikko- ja keppari-kisat. Vanhempainyhdistyksellä on ongintaa, Pyhtään Kisalla avoimet viikkokisat ja Pyhtään Voimalla pyöräsuunnistus.

Helikopterilennätystä Aeronautica Arenalla. Helikopteriin täytyy varata paikka ennakkoon numerosta 040 8383665. PM- ja SM-mestari Matti Miilumäen lentonäytös tuulitunnelissa kello 15.

Kyläkahvila Onnissa on myynnissä hotdogeja ja sisällä maistuvia leivonnaisia.

Stockforsiin pääsee tutustumaan lintuhoitolaan, osallistumaan tietovisaan ja piirtämään. Kahvipaahtimolla on kahvitasting ja Poppa pizzaa.

Etelässä Keihässalmessa on Pyhtään Melojilla kello 11-14 tutustumista tiloihin ja välineisiin sekä pelastautumis- ja melontanäytökseen.

Kyläpäivässä voi ladata kuvan tapahtumasta Facebookiin ja jättämällä yhteystiedot jossain tapahtumapisteessä osallistuu tuotteiden ja lahjakorttien arvontaan.