Oppimiskeskuksessa perjantaina ensimmäistä kertaa Harjun Kevät -tapahtuma

Tulevana viikonloppuna 6. toukokuuta kannattaa suunnata Haminaan.

Harjun Kevät on koko perheen tapahtuma, jossa iloitaan saapuneesta keväästä. Pihapiirissä on perheen pienimmille monenlaista tekemistä ja nähtävää, kuten Hembölen kotieläinpiha, talutusratsastusta sekä kesäkukkien kylvötyöpaja. Tapahtuman kevättorilta löytyy Kymenlaaksolaisten yrittäjien tuotteita ja ostoksia voi tehdä livemusiikista nauttien tai tanssahdellen Country Dancersin mukana.

Vuonna 1889 perustetun oppilaitoksen omistaa Harjun Oppimiskeskus Oy. Sen omistavat muun muassa Virolahden, Miehikkälän ja Pyhtään kunnat.

Harjun luonnonvara-alojen koulutusohjelmissa voi opiskella hevosalaa, puutarha-alaa, maatalousalaa, metsäalaa ja luontoalaa.

Harjun 900 hehtaarin koulutilan alueella on toista sataa karsinapaikkaa ja opetuskäytössä noin 40 hevosen lisäksi kaksi maneesia, kaksi ratsastuskenttää, täysimittainen harjoitusravirata, valjakko- ja maastoesterata sekä Suomen ensimmäinen esteratsastussimulaattori.

Kevät tapahtuman idea lähti Matkalla Jouluun -tapahtumaan osallistuneilta joulutorin myyjiltä, jotka toivoivat jo keväälle seuraavaa tapahtumaa Harjussa. Kevät tapahtuma sopii hyvin teemaltaan myös sadonkorjuutapahtuma Kekrin rinnalle.

– Tapahtuma haluttiin lisätä vuosittaisten tapahtumien joukkoon, sillä Kekri ja Matkalla Jouluun painottuvat molemmat loppuvuoteen, selvitti markkinointivastaava Rosa Roslakka.

Harjun Kevät -tapahtuma 6.5. klo 16-20.

Etusivulla nyt

Luetuimmat