Kotkan Katariina etsii nimikkoleivosta

Kevään maukkain kilpailu Pala kakkua kutsuu suunnittelemaan Kotkan Katariinalle oman nimikkoleivonnaisen. Kilpailun voittajalle on luvassa 400 euron palkinto ja Lost in Katariina - esiliina sekä tietenkin rutkasti tilauksia.

Katariinan asukastoimikunta järjestää kilpailun, koska kaupunginosan asemakaava täyttää 100 vuotta. Sitä halutaan juhlistaa kaupunginosan nimikkoleivoksella.

Pala kakkua –leivontakilpailu on avoin kaikille harrastaja- ja ammattileipureille. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti verkkosivulta lostinkatariina.fi tai sähköpostilla lostinkatariina@gmail.com. Ilmoittautuminen tulee tehdä huhtikuun loppuun mennessä. Kaikki ilmoittautuneet kutsutaan ravintola Meriniemessä lauantaina 7. toukokuuta 2022 klo 10 järjestettävään tapahtumaan, jossa kilpailun tuomaristo valitsee nimikkoleivonnaisen. Kilpailun tuomaristo koostuu alan ammattilaisista ja eri ikäisistä harrastajista, tuomariston puikoissa toimii Katariinassa asuva kakkutaiteilija Katri Kallio.

Katariinan nimikkoleivonnaisella tulee olla nimi ja houkutteleva tarina. Lisäksi hyvän leivonnaisen mittareina ovat maku ja ulkonäkö. Tuotteen muoto on tekijän käsissä ja olisi hauska, jos leivonnainen toimisi myös kakkuna. Leivonnainen voi olla maultaan makea, suolainen tai vaikkapa kirpeä.

Kilpailuohje ja ilmoittautumislomake löytyvät Lost in Katariinan verkkosivuilta lostinkatariina.fi sekä Facebookista ja Instagramista: Lost in Katariina & Pala kakkua!

Etusivulla nyt

Luetuimmat