Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kunnanjohtajaksi löytyi uusia hakijoita – hakumenettelyyn voi päästä myös antamalla suostumuksensa tehtävään

Pyhtään kunnanjohtajan sunnuntaina 3. huhtikuuta päättynyt jatkettu hakuaika tuotti muutaman uuden hakemuksen kunnanjohtajan tehtävään. Aiemmassa haussa mukana olleet kotkalaiset Olli Kekkonen ja Jyri Lippo ovat vetäytyneet kilvasta.

Kunnanjohtajan valintaa johtava työryhmä kokoontuu pohtimaan hakuprosessin seuraavia askeleita maanantaina 4.4. Vt. kunnanjohtaja Tommi Koskinen korostaa, että hakumenettelyyn voi päästä myös antamalla suostumuksensa tehtävään.

– Suostumuksen voi antaa vaikka vasta kunnanvaltuuston kokouksessa. Tavoitteena on ollut, että uusi kunnanjohtaja valitaan 11.4. pidettävässä valtuustossa, valintaryhmän sihteerinä toimiva Koskinen sanoo.

Kunnanjohtajaksi hakeneiden joukossa on muun muassa aikaisemmin Evijärvellä 2013-2015 ja Myrskylässä 2015-2018 kunnanjohtajana toiminut Sabah Samaletdin. Kiinnostuneita ovat myös Jämsän kaupunginjohtajana 2010-19 ollut Ilkka Salminen, Kotka digipalvelupäällikkö Eija Grönholm ja Askolan peruspalvelujohtaja Ilona Koskenniemi.

Pyhtään kunnanjohtajaksi ovat määräaikaan mennessä hakeneet: Nina Aro (Loviisa), Eija Grönholm, (Pyhtää), Kimmo Hietala (Vantaa), Timo Kiviaho (Salo), Ilona Koskenniemi (Kouvola), Arthur Eelis Korhonen (Kotka), Ville Nordberg (Helsinki), Hannele Rahkala (Helsinki), Antti Ritvonen (Espoo), Ilkka Salminen (Jämsä), Sabah Samaletdin (Espoo), Timo Toivonen (Kouvola) ja Toni Vanhala (Pyhtää).