Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Jokerien raunioilla kytee hurja suunnitelma seuran tulevaisuudesta – Lähteet: Teemu Selänne on pelastamassa Jari Kurrin ja Hjallis Harkimon

KHL:n jättänyt Helsingin Jokerit virittelee kulisseissa hurjaa suunnitelmaa tulevaisuuden varalle. Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että jääkiekkolegenda Teemu Selänne olisi pelastamassa tilanteessa toisen kiekkolegendan Jari Kurrin sekä kansanedustajan, monitoimiyrittäjä Hjallis Harkimon.

Tieto perustuu Ilta-Sanomien hyödyntämiin nimettömiin sisäpiirilähteisiin.

Kurri on omistanut 60 prosenttia Jokerit Hockey Club Oy:stä vuodesta 2019 alkaen, ja asema venäläisrahoitteisen seuran liepeillä on ymmärrettävistä maailmanpoliittisista syistä alkanut käydä kiusalliseksi. Myös Harkimo yhdistetään historiansa kautta edelleen seuraan vahvasti.

Aiemmin on uutisoitu, että Jokereita kiinnostaisi vahvasti paluu liigakaukaloihin. Tuo mahdollisuus kiinnostaa Ilta-Sanomien mukaan myös Selännettä.

– Selänteen edustajat ovat menossa tapaamaan SM-liigan avainhenkilöitä ja käymään tunnustelevia keskusteluja siitä, mitkä olisivat Jokereiden mahdollisuudet palata Suomen pääsarjaan tulevaisuudessa, Ilta-Sanomien lähde kertoo.

– Yksi epävirallinen keskusteluhetki on jo pidetty. Eli kyllä Teemulla ainakin jonkinlaista kiinnostusta on, ja jos seuran omistajajärjestelyissä todella tapahtuu muutoksia, todennäköisesti myös jotkin muut Jokereiden ex-pelaajat ovat kiinnostuneita olemaan mukana tavalla tai toisella, lähde kuvailee.

Uutista muokattu 25.3. kello 12.03: Lisätty tieto siitä, että Ilta-Sanomien uutinen perustuu lehden hyödyntämiin nimettömiin sisäpiirilähteisiin.