Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukalenterin luukuista saa vinkin lähes 40 jouluiseen tapahtumaan

Pyhtäänlehdessä (17.11.) julkaistu kunnan joulukalenteri vie innokkaimmat eri puolille kuntaa tapahtumiin.

Viime sunnuntaina oli tarjolla peräti kolme tapahtumaa, joulu pitää kiireisenä.

Hirvikosken koulun joulumarkkinat oli levittäytynyt koulun ympärille pihamaalle. Teltoilla kävi kuhina ja buffetista lähti niin makkarat kuin riisipuurokin.

Useilla kävijöillä oli poistuessaan kädessä upea joulukranssi ovikoristeeksi. Myös joulun herkkuja torttuja ja pullia lähti koteihin joulun odotukseen.

Stockforsin Patruunan talolla salissa oli pitkä pöytä, missä oli tarjolla niin pientä purtavaa, kahvia, kirjoja kuin kauneudenhoitovälineitä. Sivusalissa oli kolmella tavalla laitettua riisipuuroa niille, joita ei vielä oltu puurolla kyllästetty. Pihan suuri, puhallettava joulupukki vilkutteli tervetulleeksi.

Päivän taittuessa iltapäivän puolelle, pääsi halukkaat rauhoittumaan kauneimmilla joululauluilla Pyhtään kivikirkossa ruotsiksi De vackraste julsångerna -yhteislaulutilaisuudessa.

Vielä on aikaa kurkistella joulukalenteriin. Torstaina 16.12. Seeli Toivion ja Marjo Kaijansinkon joulukonsertti Pyhtään kirkossa kello 19.

Raskaampaa joulua pyhtääläisittäin on Aeronautica Areenalla sunnuntaina 19.12., missä voi seurata Mas-wrestling -kisaa kello 10-18 välillä.

Samana päivänä voi ottaa kevyemmin pienessä jouluisessa tapahtumassa ponien kera Hoivahovin pihalla kello 13-14.

Perjantaina jouluaaton hartaus järjestetään Pyhtään kirkossa kello 15.