Sydämeni joulu – Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien joulukonsertti

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kuoro esiintyy Pyhtään kirkossa sunnuntaina 5.12. klo 16.

Ohjelma rakentuu pääosin jouluisista klassikoista. Mukana on myös norjalaisia ja baltialaisia teoksia, jotka sävelillään maalaavat talvista maisemaa. Konsertissamme kuullaan mm. Grete Pedersenin sovittama Jesus gjør meg stille, Ola Gjeilon Northern Lights (suom. Revontulet) sekä Ešenvaldsin Stars. Joulua tunnelmoidaan myös laulamalla yhdessä rakkaimpia joululauluja.

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat (WiOL) on vuonna 1930 perustettu opiskelijasekakuoro, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mielenkiintoinen ja antoisa musiikkiharrastus vastapainoksi akateemiselle puurtamiselle. Nimestään huolimatta WiOL on Helsingin yliopiston kolmen itäsuomalaisen osakunnan, Wiipurilaisen, Karjalaisen ja Kymenlaakson osakunnan, yhteinen kuoro. Musiikin maisteri Riku Laurikka aloitti keväällä 2020 tehtävänsä kuoron taiteellisena johtajana.

WiOLin ohjelmistoon kuuluu sekakuoromusiikkia nykysäveltäjien kantaesityksistä kuorokirjallisuuden klassikoihin. Yhteistyötä on viime vuosina tehty muun muassa Turun yliopiston kuoron sekä muiden Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kuorojen kanssa.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelmat 10/20 e ovelta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat