Aeronautica avautui lopullisesti lento- ja surffinäytöksin

Atte Korjula ja tekijätiimi esittäytyivät kutsuvieraille. Hannu Lehtinen

Hannu Lehtinen

Suomen energisoivimmaksi tapahtuma-areenaksi julistautunut keskus juhlisti avajaisia yritysvieraille.

Pitkin kesää on rakennettu konseptia ja nyt vihdoin kutsuvieraita pyydettiin todentamaan paikan mahdollisuuksia. Vieraita saapui läheltä ja muutama bussillinen pääkaupunkiseudultakin.

Aeronautican perheyrityksen nuoret isännät Atte Korjula ja Aapo Korjula tiimeineen halusi näyttää, miten talo ympäristöineen taipuu isoille tapahtumille ja yritysten erikoistoteutuksille.

Avajaissanojen jälkeen lentotunnelishow tarjosi Suomenmestari Matti Miilumäki ryhmänsä kanssa. Sen jälkeen nautittiin Mania fashion showsta ja Suomen maajoukkueen Surffishowsta. Ulkopuolelta lähti tasaisin väliajoin helikopterilennätykset suoraan areenan pihasta.

– Monipuolinen keskus, jonka viereisen Helsinki East Aerodromin lentokentän kanssa kehitetään laajempaa Helsinki East -aluekokonaisuutta. Tarkoitus on luoda ja kehittää valtakunnallisesti merkittävä tapahtumakeskittymä ja kansainvälisestikin kiinnostusta ja huomiota herättävä kohde, sanoi Atte Korjula vieraille ennen kuin esitteli ydinjoukon, joka palveluja on kehittämässä.

Vastaavaa tapahtumapaikkaa, jolla on tuollainen partneriverkosto toteutuksiin, ei toista ole tällä hetkellä Kymenlaaksossa.

Kommentoi