Pyhtää palvelee taskussa – sovellus tuo tietoa ja kunnan palveluja lähemmäs kuntalaisia ja vapaa-ajan asukkaita

Pyhtää taskussa -sovellus on ladattavissa puhelimeen. Pyhtään kunta

Pyhtäänlehti

Pyhtää taskussa –sovelluksen yksinkertaistettu idea on tuoda erilaisia kunnan palveluita sekä yleishyödyllistä infoa kunnasta sekä sen toiminnasta suoraan kuntalaisen tai vapaa-ajan asukkaan taskuun.

Käytännössä tämä toteutuu erilaisilla sovelluksen sisällöillä sekä erilaisilla viesteillä, joista käyttäjä saa ilmoituksen.

Sovellusviesteillä voidaan käyttäjälle informoida esimerkiksi kunnassa tapahtuvista asioista viikkotiedotteen muodossa.

Sovelluksen tarkoituksena on myös edistää käyttäjien hyvinvointia.

Sovellukseen on mahdollista luoda erilaisia liikuntakampanjoita, esimerkiksi viime vuonna pidettyjä kävelykampanjoita. 

Käyttäjä voi myös seurata omia hyvinvoinnin mittareita, muun muassa askeleita, unta, painoa, fiilistä, stressitasoa, verenpaineita, sekä alkoholin käyttöä. 

Sovellusta pystytään räätälöimään eri käyttäjäryhmille sopivaksi. On selvää, etteivät aikuista kuntalaista kiinnosta välttämättä samat asiat etusivulla kuin nuoria. Tai nuoria eivät välttämättä kiinnosta samat sisällöt etusivulla kuin vapaa-ajan asukkaita.

Tähän ratkaisuksi sovellukseen on räätälöity muutamia eri käyttäjäryhmiä, joiden sisältö on räätälöity sopivaksi juuri sille ikäluokalle.  

Vapaa-ajan asukkaille sovellus tuo tietoa kunnan palveluista helposti saataville käyttäjän taskuun. Tällöin vapaa-ajan asukkaan ei tarvitse lähteä etsimään ajantasaista tietoa netistä.

Vapaa-ajan asukkaille tullaan lähettämään sovellukseen oma viikkotiedote, josta hän näkee ajankohtaiset asiat Pyhtäällä.

Viesteihin voidaan sisällyttää myös pieniä tietoiskuja erilaisista kunnan palveluista.

Vapaa-ajan asukkaalla on myös täysi mahdollisuus päästä mukaan Pyhtään erilaisiin liikuntakampanjoihin sekä täysi pääsy myös kuntalaisten sisältöihin.  

Tieto

Pyhtää taskussa

Sovelluksen saa käyttöönsä lataamalla sen omasta sovelluskaupasta ja rekisteröitymällä osoitteessa pyhtaa.fi/pyhtaa-taskussa.

Mikäli on ollut käyttämässä sovellusta jo edellisvuonna, ei rekisteröityä tarvitse, vaan voi kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla uuteen sovelluskaupoista ladattavaan versioon.

Sovelluksen löytää sovelluskaupoista nimellä ”Pyhtää taskussa”. 

Kommentoi