Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolumni: Vahvaa kunnan ja yrittäjien yhteistyötä

Meillä Pyhtäällä ja päättäjien piireissä on ymmärretty jo pitkään tämä asia ”Ei kuntaa ilman yrityksiä”. Kunnanjohtaja omine joukkueineen on ollut vahva tuki yrittäjille. Isona tiiminä viedään Pyhtäätä eteenpäin ketterästi.

Kunta ei pärjää, jos siellä ei ole vetovoimaisia yrityksiä.

Maailma muuttuu ja uudistuu. Tarvitaan uusia palveluita, uusia yrityksiä, uusia kuntalaisia uusia päättäjiä ja uusia hankkeita. Jne.

Näillä turvataan meidän kaikkien hyvinvointi.

Kuntavaalit käydään kohta pienen viiveen saattelemana. Yrittäjiä on näistä kaikista ehdokkaista noin kolmannes. Hyvä näin, vaikka enemmän olisi toki toivottu.

Äänestämällä yrittäjää äänestät siis hyvinvointia. Yrittäjien merkitys valtuustoissa pitää kunnan hyvässä vireessä.

Tärkeää on siis käydä äänestämässä.

Aiemmassa kolumnissani kirjoitin monen pyhtääläisen yrityksen selvinneen suht hyvin koronakurituksesta. Tärkeää olisi silti suunnata kaikki mahdollinen tuki paikalliselle yrittäjälle, käyttämällä heidän palveluitaan.

Pienyrittäjiä on suurin osa yrityksistämme. Ja jokaista olemassa olevaa tukemalla, säilytetään palveluita tässä lähellä.

Uusi tapahtuma & elämyskeskus Aeronautica Arena avautuu kesäkuussa. Paljon on uudistettu ja paljon on tehty. Kohta päästään sielläkin lentoon. Tervetuloa kaikki katsomaan.

Niin lentokenttä kuin tapahtuma-areena on antanut täyden tukensa mahdolliselle Erä- ja luontomuseo -hankkeelle.

Jäljellä paikkaa tavoittelemassa on Pyhtään lisäksi Imatra ja Riihimäki. Kivoja kaupunkeja molemmat, mutta kyllä meillä täällä Pyhtäällä on paljon enemmän annettavaa tälle museolle.

Meillä on täällä ihan kaikki tarvittavat elementit ja paljon vielä lisääkin.

Vahvalla ja ainutlaatuisella yrittäjien ja kunnan yhteistyöllä Pyhtää menee jatkoon, varmuudella.

Mikko Almgren

Kirjoittaja on Pyhtään yrittäjät ry:n puheenjohtaja.